Volume transport: volume transport door heel de EU

Dagelijks en wekelijks kan ik volume transport voor u regelen, mijn Hongaarse partner heeft een vloot van 20 volume vrachtwagen.

Volume transport

Volume transport: volume transport door heel de EU

Volume transport is een speciale voor van transport, veelal worden meer pallets geladen en het gewicht is meestal laag, een doorsnee transport kan 33 euro palleten laden en een volume combinatie of volume trailer kan 38 euro palleten laden. Je heb alleen iets aan een Volume transport als je euro palleten weinig wegen en laag zijn of heel hoog zijn, lage kunnen dan dubbel gestapeld worden.

Volumetransport 5 of 10 palleten meer laden

Door dat er 5 of 10 euro palleten meer geladen worden is het dus mogelijk om meer te vervoeren, de prijs voor een volume combinatie zal daarom altijd iets hoger zijn. Als je dus meer palleten gaat laden dan moet het gewicht per pallet lager zijn, maximaal mag er rond de 23500 kg geladen worden.

Volume transport

Volume en transport aangeboden

Het transport bedrijf bied vrachtwagencombinaties aan die dus 38 palleten kunnen laden en die vervoeren in heel Europa, alle landen van de Europese Unie, het vervoer gebeurd op basis van CMR documenten dus alle goederen zijn verzekerd zoals bij alle Europese transport bedrijven, verhuizingen zijn hier van uitgesloten dus dienen apart verzekerd te worden per vracht.

Volume transport is in

Let goed op een volume combinatie is zodanig gebouwd dat er veel meer goederen mee kunnen per rit maar dat heeft ook wel enkele nadelen. Volume transport in een volume combinatie heeft als nadeel dat ze dicht boven de grond staan, meestal zijn de spoilers maar 10 12 centimeter boven het weg oppervlak, en dat is bij slechte weg en oneven terrein een probleem op zich. Volume combinaties kunnen dus niet van de asfalt of van de stenen straatweg af, dit om schade en problemen te voorkomen. Lading van palleten die relatief zwaar zijn is voor een volume combinatie eigenlijk geen optie omdat ze daar niet op berekend zijn, en dus het volume dan niet benutten.

WordPress theme: Kippis 1.15