Motor transport: Vervoer van motoren overal heen

Laat u motor vervoeren naar uw vakantie adres of andere bestemming door heel de EU, Budgetprijzen door heel de EU

Motor transport

Motor transport:ย Vervoer van motoren overal heen

Motor transport naar het buitenland, graag je motor in het buitenland maar wil je zelf niet rijden, laat je motor vervoeren. Motor vervoer is mogelijk naar meerdere bestemmingen, vraag informatie en prijzen. Motor transport gemakkelijk en snel !!

Zo als op de foto te zien is staat de motor vast met spanbanden, dit is de eigen motor van de vervoerder, de vervoerder heeft dus ervaring met motor vervoer, en de motot staat ook nog droog en eventueel kunnen wat andere spullen worden bij geladen.

Bekijk de video waar alle fotoยดs op staan van dit transport. Klik hier

Motor transport Hongarije

Wekelijks kunnen wij je motor vervoeren naar Hongarije en omgeving, het vervoer is elke week te doen, en de motoren staan droog in een huif of gesloten auto. De motoren worden netjes vast gezet en binnen 1 a 2 dagen afgeleverd op de plaats van bestemming, in heel Hongarije, eventueel kunnen de motoren afgehaald worden op een afgesproken punt. Voor de prijs is het voordelig als er centraal geladen kan worden, ook afhalen is gunstig. Voor afhalen aan huis en leveren op de exacte bestemming zijn natuurlijk ook mogelijkheden.

Motor transport Midden Zuid en Oost Europa

Natuurlijk kun je ook vervoeren naar andere Europese landen, hou wel rekening dat er express gereden moet worden, meerdere motoren is dan altijd gunstiger. Ook is het interessant om motoren centraal op te halen hier bij ons in Hongarije, de motoren worden geladen en bij ons gelost, al waar je de motoren kunt ophalen. Mocht je stalling wensen dan kan dat natuurlijk ook, en worden de motoren binnen gestald totdat je deze komt ophalen. Brengen werkt op de zelfde manier, en eventueel kan je personenwagen bewaard worden. Onder alle omstandigheden is een kopie nodig van het kenteken bewijs.

Motor transport info

Al het vervoer wordt gedaan onder CMR, de vervoerder heeft deze papieren in de auto, je ontvangt een kopie met de handtekeningen. Laden is op afspraak en kan overdag en eventueel ’s avonds, alles is mogelijk dus stel gerust al de vragen die je hebt, antwoord krijg je meestal per omgaande. Prijzen kunnen enigszins wijzigen want elke richt kan anders zijn, en combinaties maken de prijs, plan ophalen en afleveren niet te krap, want in het verkeer kan er altijd wat tussen komen. Per mail houden wij je op de hoogte van de stand van zaken, in speciale gevallen nemen wij telefonisch contact op.

Motor vervoer 3

Motor transport overleg

Motor transport is interessant omdat de afstanden soms te lang zijn, maar toch kun je graag in bijvoorbeeld Kroatie, Slovenie, Hongarije of Griekenland willen rijden. Je motor naar Hongarije vervoeren kort de meeste van deze reizen in met 75 % en dat is lekker, kun je daarna heerlijk ontspannen de regio en buurlanden verkennen. Een ontspannen vakantie is ook wat waard, in plaats van rugklachten misschien beter je motor vervoeren, Motor vervoer is dus elke week mogelijk en ook naar meerdere lokaties. De motoren worden vervoerd met Hongaarse vrachtwagentjes, en worden met zorg afgeleverd waar afgesproken is. Vraag dus per omgaande informatie aan voor vervoer van je motor, geef altijd laad en losplaats aan, en de ruimte die je nodig hebt. Na een paar mailtjes komen weย er wel uit, het is belangrijk om alles goed af te stemmen, dus laat ook weten wanneer je vertrekt en hoe je gaat reizen. Heb je speciale wensen laat deze absoluut weten, we passen overal een mouw aan, dus lossen alles in onderling overleg op !!

Motor transport

vervoernaarhongarije.nl

7 thoughts on “Motor transport: Vervoer van motoren overal heen

 1. Graag vrijblijvende kosten opgave voor 1 of 2 motoren naar hongarije in juni 2016 en terug na 2 of 3 weken,
  BVD

  J. H

 2. Wat zijn de kosten om mn motor naar griekenland te laten vervoeren in july.
  Mvg
  Andy

 3. Gaarne prijs 8 motoren naar wales en retour vanuit Zuid Limburg.

 4. beste,
  graag prijs voor transport van 5 sportenduro’s (ktm 350- +- 110kg/st) van belgisch limburg naar bugojno bosnie in mei 2017. Na een 5tal dagen moeten de moto’s ook teruggebracht worden
  alvast bedankt
  paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15