Motor transport: Vervoer van motoren overal heen

Laat u motor vervoeren naar uw vakantie adres of andere bestemming door heel de EU, Budgetprijzen door heel de EU

Motor transport

Motor transport: Vervoer van motoren overal heen

Motor transport naar het buitenland, graag je motor in het buitenland maar wil je zelf niet rijden, laat je motor vervoeren. Motor vervoer is mogelijk naar meerdere bestemmingen, vraag informatie en prijzen. Motor transport gemakkelijk en snel !!

Zo als op de foto te zien is staat de motor vast met spanbanden, dit is de eigen motor van de vervoerder, de vervoerder heeft dus ervaring met motor vervoer, en de motot staat ook nog droog en eventueel kunnen wat andere spullen worden bij geladen.

Bekijk de video waar alle foto´s op staan van dit transport. Klik hier

Motor transport Hongarije

Wekelijks kunnen wij je motor vervoeren naar Hongarije en omgeving, het vervoer is elke week te doen, en de motoren staan droog in een huif of gesloten auto. De motoren worden netjes vast gezet en binnen 1 a 2 dagen afgeleverd op de plaats van bestemming, in heel Hongarije, eventueel kunnen de motoren afgehaald worden op een afgesproken punt. Voor de prijs is het voordelig als er centraal geladen kan worden, ook afhalen is gunstig. Voor afhalen aan huis en leveren op de exacte bestemming zijn natuurlijk ook mogelijkheden.

Motor transport Midden Zuid en Oost Europa

Natuurlijk kun je ook vervoeren naar andere Europese landen, hou wel rekening dat er express gereden moet worden, meerdere motoren is dan altijd gunstiger. Ook is het interessant om motoren centraal op te halen hier bij ons in Hongarije, de motoren worden geladen en bij ons gelost, al waar je de motoren kunt ophalen. Mocht je stalling wensen dan kan dat natuurlijk ook, en worden de motoren binnen gestald totdat je deze komt ophalen. Brengen werkt op de zelfde manier, en eventueel kan je personenwagen bewaard worden. Onder alle omstandigheden is een kopie nodig van het kenteken bewijs.

Motor transport info

Al het vervoer wordt gedaan onder CMR, de vervoerder heeft deze papieren in de auto, je ontvangt een kopie met de handtekeningen. Laden is op afspraak en kan overdag en eventueel ’s avonds, alles is mogelijk dus stel gerust al de vragen die je hebt, antwoord krijg je meestal per omgaande. Prijzen kunnen enigszins wijzigen want elke richt kan anders zijn, en combinaties maken de prijs, plan ophalen en afleveren niet te krap, want in het verkeer kan er altijd wat tussen komen. Per mail houden wij je op de hoogte van de stand van zaken, in speciale gevallen nemen wij telefonisch contact op.

Motor vervoer 3

Motor transport overleg

Motor transport is interessant omdat de afstanden soms te lang zijn, maar toch kun je graag in bijvoorbeeld Kroatie, Slovenie, Hongarije of Griekenland willen rijden. Je motor naar Hongarije vervoeren kort de meeste van deze reizen in met 75 % en dat is lekker, kun je daarna heerlijk ontspannen de regio en buurlanden verkennen. Een ontspannen vakantie is ook wat waard, in plaats van rugklachten misschien beter je motor vervoeren, Motor vervoer is dus elke week mogelijk en ook naar meerdere lokaties. De motoren worden vervoerd met Hongaarse vrachtwagentjes, en worden met zorg afgeleverd waar afgesproken is. Vraag dus per omgaande informatie aan voor vervoer van je motor, geef altijd laad en losplaats aan, en de ruimte die je nodig hebt. Na een paar mailtjes komen we er wel uit, het is belangrijk om alles goed af te stemmen, dus laat ook weten wanneer je vertrekt en hoe je gaat reizen. Heb je speciale wensen laat deze absoluut weten, we passen overal een mouw aan, dus lossen alles in onderling overleg op !!

Motor transport

vervoernaarhongarije.nl

32 thoughts on “Motor transport: Vervoer van motoren overal heen

 1. Graag vrijblijvende kosten opgave voor 1 of 2 motoren naar hongarije in juni 2016 en terug na 2 of 3 weken,
  BVD

  J. H

 2. Wat zijn de kosten om mn motor naar griekenland te laten vervoeren in july.
  Mvg
  Andy

 3. Gaarne prijs 8 motoren naar wales en retour vanuit Zuid Limburg.

 4. beste,
  graag prijs voor transport van 5 sportenduro’s (ktm 350- +- 110kg/st) van belgisch limburg naar bugojno bosnie in mei 2017. Na een 5tal dagen moeten de moto’s ook teruggebracht worden
  alvast bedankt
  paul

 5. Graag vrijblijvend offerte voor transport van twee motoren (BMW) naar Retour Hongarije/Slovenie of Oostenrijk. Precieze locatie is om het even. Als het maar in de buurt van een vliegveld of treinstation is.
  Ergens in September 2017 zou mooi zijn!

 6. Zou graag willen weten hoeveel het kost mijn motor te vevoeren van Amersfoort naar Roemenie Timisoara en na een week weer van Roemenie Timisoara teruaar Amersfoort.

 7. Beste,

  Graag ontvang ik een richtprijs voor het transport van een Suzuki Burgmann 400 scooter naar Korinthos in Griekenland.

 8. Graag wil ik de kosten weten om mijn motor naar griekenland thessaloniki te vervoeren vanaf arnhem gelderland. Ktm 990 190kg+-

 9. Geachte heer/mevrouw,

  Zou u mij kunnen vertellen hoeveel het ongeveer kost om een motor naar ex-Yugoslavie te laten vervoeren. Exacte lokatie is niet belangrijk (Slovenie, Kroatie, Zuid-Oostenrijk, Servie)

 10. Hallo,

  Wat zijn de kosten om 3 motoren naar Roemenië (Boekarest) te vervoeren?

  Met vriendelijke groet,

  LJ D

 11. Graag een prijsopgave voor 5-6 motoren richting Dublin Ierland 25 mei 2018 en 2 juni 2018 retour. Omgeving Katwijk aan Zee

 12. Hallo

  Ik had graag een prijs gehad voor transport van 2 BMW motoren vanuit regio Brussel naar Zagreb (Kroatië). (Heen en Terug met 3-4 weken ertussen). En hoe zit het met de verzekering van het transport?

  Alvast bedankt voor uw reactie.

 13. Door de honderden reacties op diverse pagina´s van deze website, kreeg ik storingen op de website. Nu heb ik tientallen reacties weggehaald, en deze hier geplaatst. de storingen zijn nu weg, en de berichten zijn hier te zien :

  http://vervoernaarhongarije.nl/verhuis-aanvragen-europa/

 14. Zou u mij kunnen vertellen hoeveel het ongeveer kost om drie (misschien zes) motoren vanuit Liedekerke(belgie) naar Reutte in Tirol(Oostenrijk) te vervoeren(enkele reis). De reis wordt geplant in de maand mei.

 15. Beste,

  Wij zouden einde april 2018 een toerrit willen maken in Montenegro en Albanië.
  Wat zou het kosten om 3 motoren tot bv. Dubrovnik te brengen? en bv. van daaruit weer retour?

  Alvast bedankt voor de reactie!

  Met vriendelijke groeten

  Jan

  • In Hongarije en Oostenrijk hebben we opslag, dat is de goedkoopste mogelijkheid om te laden en te lossen.

   Heb ondertussen email verzonden, graag uw reactie.

 16. Beste,

  Wij zouden in september 2018 naar Kroatië willen op de motor en zoeken alleen transport terug voor 1 motor. Vertrekplaats is niet heel belangrijk (mag ook Hongarije of Oostenrijk zijn). Heeft U mogelijkheden en prijzen?

  Alvast bedankt voor uw antwoord!

  Grt

  Jan

  • In Hongarije en Oostenrijk hebben we opslag, dat is de goedkoopste mogelijkheid om te laden en te lossen.

   Heb ondertussen email verzonden, graag uw reactie.

 17. Hallo,

  Vervoert u ook 5 motoren tegelijk, richting Kroatië? Omgeving Oostenrijk mag ook, indien dit de prijs drukt.
  Wat zou dit kosten retour? Eind mei, begin juni.

  Mvg
  Peter

  • In Hongarije en Oostenrijk hebben we opslag, dat is de goedkoopste mogelijkheid om te laden en te lossen.

   Heb ondertussen email verzonden, graag uw reactie.

 18. Geachte,

  Graag een prijsaanvraag voor het transporteren van een Kawasaki 1700 voyager van Antwerpen naar Griekenland (Lesbos) Heen en terug voor de maand juli 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15