Gereden ritten: veel naar Hongarije maar ook andere landen

De meeste ritten worden gemaakt van Nederland naar Hongarije en andersom, maar vergeet niet dat er ook een groot aantal naar andere EU landen gaan.

Gereden ritten

Gereden ritten: veel naar Hongarije maar ook andere landen

De website url www.vervoernaarhongarije.nl  doet vermoeden dat de meeste ritten van Hongarije naar Nederland gaan en ook van Hongarije naar Nederland, en dat is ook zo maar er gaan ook een groot aantal ritten naar andere landen. De meeste chauffeur kunnen wat Duits of Engels en daarnaast pakken ze gewoon aan en doen hun werk.

Vervoer naar Hongarije groot en klein

Van Nederland naar Hongarije is al heel wat vervoerd, van groot tot klein, en van licht tot zwaar alles is al voorbij gekomen. Soms krijg ik vragen om de kleinste dingen te vervoeren, van Groningen, Den Helder, Almelo, Maastricht, Kortrijk, Brussel en Antwerpen naar Hongarije. Heel Hongarije door van Zuid Balaton tot Misckolc, en Boedapest tot Debrecen.

Pas weer ritten gedaan van NL naar Kecskemet, regio Dombovar, Boedapest en Kecskemet naar Rotterdam is nu onderweg.

Vervoer naar Nederland

Ook gaat er heel wat terug van Hongarije naar Nederland, soms zitten daar spoed ritten tussen die snel geladen moeten worden. Van Hongarije naar Nederland is iets eenvoudiger dan van Nederland naar Hongarije, naar Nederland dan zijn de vrachtwagens op de thuis basis en zijn ze makkelijker en sneller op uur en tijd te ontbieden. Maar ondanks de 1400 km lukt het in Nederland ook goed om afspraken te maken en na te komen.

Vervoer van Nederland naar Kroatie

Verhuizen van Nederland naar Kroatie of een verhuizing van Kroatie naar Nederland, neem een budget verhuizing bij Interjos. 21-10-2015 : laden regio Amsterdam en lossen bij Pula.

Vervoer uit Engeland naar Hongarije

Regelmatig wordt geladen in Engeland en van Noord tot Zuid Engeland zijn opdrachten en ritten gedaan. Meestal is mond op mond reclame de oorzaak van deze ritten, en betere reclame kun je je niet wensen. Ook hier kunnen de ritten anders om gedaan worden, dus dus van de EU naar Engeland.

Verover uit Duitsland naar Hongarije

Ook uit Duitsland worden maandelijks ritten geladen, en ook andersom van Hongarije naar Duitsland is geen uitzondering.

Vervoer naar Spanje

Naar het nu laat aanzien komen er steeds meer ritten naar Spanje, die gaan meestal naar de Middelandse Zee kust tussen Barcelona en Marbella. Ook naar Mallorca is al een rit gereden.

Vervoer van Spanje naar Bulgarije

Verder staan ook ritten van Spanje naar Bulgarije op het programma, en ook deze komen andersom voor. Heel wat kilometers en een zuivere planning is dan heel belangrijk voor de klant maar ook voor mij zelf.

Vervoer van Hongarije naar Spanje of Frankrijk

En of het nog niet genoeg is gaan anderen weer van Hongarije naar andere Europese landen, ook deze ritten plan ik met alle plezier. Regelmatig komen deze ritten voorbij want mensen trekken door heel de EU, en gaan van oude lokaties weer naar nieuwe en soms ook naar weer goedkopere landen. 21-10-2015 : Geladen bij Nunspeet en lossen in de regio Bordeaux

Vervoer van en naar Turkije

Dus van heel de EU naar Turkije verhuizen, en van Turkije naar de EU verhuizen, het is sinds kort allemaal mogelijk. De eerste rit van Turkije naar Hongarije is gereden, de transportpartner betrouwbaar, en de klant tevreden.

Vervoer in het binnenland

Naast vervoer en verhuizen over de grenzen zijn er ook mensen die in het binnenland van Hongarije, Belgie of Nederland verhuizen, ook hier al een paar ritten gedaan. Wel is het dan lastig, mensen vragen wat heeft het vervoer met Hongarije te maken dus met de Url van de website www.vervoernaarhongarije.nl ? Dat is voor mij heel eenvoudig want het is met Hongarije begonnen, maar nu komen er veel landen bij.

Daarom het schrijven van dit artikel, bedoeld om de Url te verklaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Help

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WordPress theme: Kippis 1.15