Europa verhuizingen: Budget verhuizen naar Turkije Hongarije en Bulgarije

Alle verhuizingen door heel de EU nu goed, snel en goedkoop gereden, zeker voor budget verhuizingen een aanrader.

Europa verhuizingen: Budget verhuizen naar Turkije Hongarije en Bulgarije

Al tientallen klanten gingen u voor en dat niet alleen, de meeste ook met grote tevredenheid. Weinig of geen schade en alles netjes en optijd op de bestemming. En dat met redelijke budgetprijzen.

Vervoer van Turkije naar Hongarije

Eerste opdracht ontvangen voor te laden in Turkije, en te lossen in Hongarije. Ook vervoer van Turkije door heel de EU kan ik moeiteloos voor u regelen.

Ook vervoer van Hongarije of Nederland naar Turkije is mogelijk. Stuur info en vragen naar : interjos@gmail.com

Vervoer van Nederland naar Turkije

Eerste opdracht ontvangen voor te laden in Nederland en te lossen in Turkije. Ook vervoer van Nederland naar Turkije kan ik moeiteloos voor u regelen.

Ook vervoer van Hongarije of Nederland naar Turkije is mogelijk.  Stuur info en vragen naar : interjos@gmail.com

Vervoer van Nederland naar Spanje

Vervoer van Nederland naar Spanje regelen wij regelmatig, meerdere keren Mallorca, Barcelona en Marbella. Alles binnen 1 a 2 dagen netje op zijn plaats overal waar u het wenst.

Ook vervoer van Mallorca naar andere Europese landen is mogelijk. Stuur info en vragen naar : interjos@gmail.com

Vervoer van Spanje naar Nederland

Vervoer van Spanje naar Nederland of andere EU landen regelen wij regelmatig, meerdere keren geladen in Spanje voor bv Hongarije. Alles binnen 1 a 2 dagen netje op zijn plaats overal waar u het wenst.

Ook vervoer van Spanje en lossen in Nederland of andere Europese landen is mogelijk. Stuur info en vragen naar : interjos@gmail.com

Vervoer van Portugal naar Bulgarije

Ook vervoer van Portugal naar Bulgarije aan de Zwarte Zee is geen enkel probleem, dagelijks heb ik vrachtwagentjes leeg in Noord Spanje en Portugal.

Vervoer van Bulgarije naar Portugal of de EU is een mogelijkheid, dus vraag per omgaande informatie aan. Stuur info en vragen naar : interjos@gmail.com

Vervoer van Nederland naar Oostenrijk

Vervoer van verhuizingen van Nederland naar Oostenrijk is wekelijks diverse malen mogelijk, elke week heb ik meerdere vrachtwagentjes die kunnen laden voor Oostenrijk.

Vervoer van Nederland naar Oostenrijk kan ik dus binnen enkele dagen organiseren, voor verhuizingen is het wenselijk dat er minimaal 1 week speling is. Stuur info en vragen naar : interjos@gmail.com

Vervoer van Nederland naar Hongarije

Dit vervoer is wekelijkse kost en dus makkelijk in te plannen, de laatste rit werd vorige week gelost na 18 uur. Dat is snelle service en goede reclame. En dat doen wij wekelijks voor meerdere particulieren.

Vice versa kan bijna dagelijks geladen worden.

Vervoer van verhuizingen van Oostenrijk naar Nederland

Vervoer van Oostenrijk en lossen in heel de EU kan wekelijks gereden worden, verhuizingen wel graag 1 week tussen ruimte om een en ander te organiseren.

Vervoer van Duitsland naar Hongarije

Regelmatig regelen wij vervoer voor Duitsers naar Hongarije, de laatste keer was laden Munchen en lossen Kesthely aan het Balatonmeer.

Vice versa kan dagelijks geladen worden.

Vervoer van Engeland naar Hongarije

Meerdere keren per jaar regelen wij verhuizingen van Engeland naar Hongarije maar ook naar andere landen in de EU. Elke week hebben wij vrachtwagens leeg in Engeland. Maar schotland en Ierland is ook geen enkel probleem.

Ook hier geldt dat heen en terug mogelijk is en bijna wekelijks te laden. Stuur info en vragen naar : interjos@gmail.com

Meer extra service door heel de EU

Naast ladingen verplaatsen met vrachtwagens, kan ik ook uw auto verplaatsen door heel de EU, eventueel met u erin of ook wel zonder dat u meerijdt. Pas nog een vrachtwagen opgehaald in Belgie die werkzaamheden had in Hongarije, 6 weken later deze weer naar Belgie teruggebracht.

Alles is mogelijk op aanvraag ontvangt u direct een prijs of richtprijs, want soms is het gewoon makkelijk om snel een prijs in handen te hebben.

Naast bovenstaande werkzaamheden bied ik door heel de EU personeel aan om ongediplomeerd werk te doen, vraag per omgaande een offerte aan. Stuur info en vragen naar : interjos@gmail.com

10 thoughts on “Europa verhuizingen: Budget verhuizen naar Turkije Hongarije en Bulgarije

 1. beste , wij zouden eventueel een verhuis willen doen van spanje naar bulgarije , ongeveer 55 kubiek is dat mogelijk zoja wat zou me dat kosten , er zijn wel veel zware stukken bij zoals machienen , deels meubels stenen bbq en dozen met persoonlijkgerief

 2. Contact mail net verzonden, graag hoor ik uw reactie.

 3. Hallo,

  Zoek transport om mijn spullen vanuit Nederland naar Turkije te vervoeren.
  Het gaat om ongeveer 9 â 10m3.
  Hoor graag van u.

 4. Zoek transport van Spanje naar Bulgarije van huisraad en kleine auto.

 5. Geachte,

  ik bezit 2 woonwagens met inboedel van 8.30x3m en een van 7x3m deze wilde ik graag verplaatst zien naar Bulgarije…wat is de kostprijs hiervan?

 6. Zoek tra nsport van een deel van een inboedel van Turkije naar Spanje. Van huis naar huis, doet u dit, 15m3. Graag prijsopgave . Het is voor eind juni. Bij voorbaat dank.
  Laden : Fethiye Turkije
  Lossen: Altea. Spanje

  • Voor vervoer van en naar Turkije kan ik een oplossing bieden. Van huis tot huis is wat ik speciaal aanbied. Heb info verzonden naar uw e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15