Emigreren naar Hongarije: maak uw dromen waar

Emigreren naar Hongarije daar hoort een verhuizing bij, lees aub dit artikel en neem dan eventueel contact met mij op voor budget verhuizen. Graag uw reactie per mail.

029

Emigreren naar Hongarije: maak uw dromen waar

Vanaf 2008 is Hongarije erg populair bij Nederlanders en Belgen. De vraag naar goedkoop verhuizen is als gevolg van de diverse crises sterk toegenomen, naar aanleiding van het grote aantal verhuizingen van Nederland naar Hongarije ben ik mijn bedrijf gestart om deze verhuizingen te organiseren. Al uw spullen worden netjes en snel vervoerd door Hongaarse chauffeurs, de chauffeurs zijn goed bekend in heel Hongarije. Maandelijks worden ritten gereden naar alle regio’s, dorpen en steden in Hongarije. De ritten gaan regelmatig naar de volgende regio’s, Pécs, Szeged, Miskolc, Eger. Gyõr, Tata, Keszthely, Kecskemét en Budapest.

Emigreren en verhuizen naar Hongarije

Doordat wij een zeer goed contact hebben met de vervoerder, kunnen wij iedere aanvraag op datum goed verwerken. Elke week kunnen er vrachten gepland worden. Vermeldt daarom bij een aanvraag altijd het week nummer, en bij voorkeur woensdag donderdag en vrijdag als data. De donderdag is de streefdatum die bijna altijd wordt gehaald. De vrachtwagens moeten eerst uit Hongarije vertrekken, en staan dus niet in Nederland, en kunnen dus laden vanaf dinsdag t/m vrijdag.

Natuurlijk zijn er mogelijkheden voor deelvrachten, zodat niet een hele auto betaald hoeft worden.

Populaire bestemmingen in Hongarije

De meest populaire regio’s bij Nederlanders en Belgen zijn, de regio ten zuiden van het Balatonmeer dus de provincie’s Baranya, Tolna en Somogy, en de regio rond Kecskemét.

Geen persoonlijke inboedeltaxatie scheelt in de kosten

De inboedeltaxatie, dus hoeveel m3 er nodig is dient u zelf in overleg met mij te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar is wel lekker voor uw budget. Als er namelijk iemand langs moet komen dan zijn de kosten voor vervoer veel hoger.
Ervaren chauffeurs
De chauffeurs doen doorlopend verhuizingen van uit Nederland, naar alle landen van Europa. De meesten spreken goed Engels of Duits, maar buiten de taal zijn ze goed van aanpakken.

Persoonlijk contact moet bij verhuizen

Daar het in onrustige tijden belangrijk is om houvast te hebben, regel ik persoonlijk al uw aanvragen. Zelfs voor, bij en na het laden en lossen behandel ik alle vragen en problemen. Hoe goed gepland er komen soms onverwacht problemen, ook dan sta ik altijd gereed om die op te lossen.

Dat wordt ervaren als zeer professioneel, soms niet altijd tijdens de problemen, maar als men dan merkt dat er altijd hulp is dan geeft dat veel rust en vertrouwen.
Mond op mond reclame
Door mond op mond aanbeveling komen maandelijks nieuwe klanten bij ons voor vervoer naar Hongarije maar ook naar andere delen van Europa. De bedrijfsspreuk is dan ook : Klant tevreden wij tevreden !

Klein transport naar Hongarije

Ook alle klein transport naar Hongarije kan ik organiseren, laden op datum is dan niet altijd mogelijk.

Direct contact maken voor budget verhuizen

Ga nu direct per mail het contact met mij aan en al uw vragen worden beantwoordt, na de eerste stappen komen er al snel serieuze afspraken. Daarna verstuur ik per email een bijlage die mag invullen en aanpassen, zoals u het schrijft gaan we het doen. Dus geen verrassingen voor de klant.

Plaats hieronder uw reactie dat u interesse hebt, per omgaande neem ik contact met u op!

2 thoughts on “Emigreren naar Hongarije: maak uw dromen waar

  1. Hallo,

    Wat kost het als ik twee zitbanken (2- en 3-zits) en een dressoir van Amersfoort naar Pusztaszemes in Hongarije (vlakbij Balatonföldvár)?
    Is geen grote haast bij.

  2. Kan wekelijks laden dus moet lukken, heb info verzonden naar uw mail. graag hoor ik uw reactie op mijn aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15