Donau service

Wekelijks voor een budgetprijs vervoer naar schepen op de Donau, natuurlijk laden in de Benelux of aan boord van de schepen laden voor de Benelux.

Donau service

Foto : Kraftwerk Abwinden, klik op de foto voor vergroten.

Donau service: transport en vervoer naar schepen op de Donau

Door de dichtheid van vervoer van en naar de Benelux, kan ik wekelijks vervoer aanbieden naar schepen op de Donau, en dat tegen scherpe budget prijzen. Dus een pallet afleveren op een schip aan de Donau, dat kost geen 2 x 800 km of 2 x 1300 km, maar kan snel geladen en gelost worden voor een interessante stuks prijs.

Soms hebben schepen onverwacht onderdelen nodig, die ze graag aan boord geleverd krijgen. Dat kan nu dus sinds kort tegen scherpe vervoersprijzen, en de aflevering is normaal gezien binnen 12 uur a 18 uur.

Levering aan boord van schepen op de Donau

Onderdelen leveren wij snel en goedkoop langs heel de Donau, van de oorsprong tot in Roemenie binnen 24 uur levering van alle onderdelen. Eventueel ophalen is natuurlijk ook geen enkel probleem en aanleveren in de Benelux.

Alle vervoer van Nederland en Belgie naar de Donau

Alle vervoer van uit Nederland en Belgie naar schepen op de Donau, vrijwel dagelijks te laden tegen budget prijzen, zeker in Hongarije zeer scherp en snelle service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15