Caravan transport stacaravan: Hongarije en meer

Caravan transport stacaravan vervoer door ervaren Hongaarse vervoerder, budget transport door heel de Europese Unie, van 11 meter lengte en 3m60 breedte en hoogte.

Caravan transport stacaravan: Hongarije en meer !

Caravan transport stacaravan vervoer door ervaren Hongaarse vervoerder, budget transport door heel de Europese Unie, van 11 meter lengte en 3m60 breedte en hoogte.

Caravan transport stacaravan buitenland

Caravan en stavaravan vervoeren naar het buitenland, maak dan gebruik van een ervaren vervoerder die alle vergunningen heeft en snel en correct uw caravan kan vervoeren, laden mogelijk in alle landen van de Europese Unie. Al het vervoer wordt geregeld door mij zelf  en begeleiding is per email, na de informatie aanvraag kun je dagelijks vragen stellen, na enige email contacten komen we meestal snel tot een datum en een afstemming waar we beiden mee aan de slag kunnen. De ritten worden gepland via de vervoerder, en als er eenmaal overeenstemming is over de datum, dan kan alles in de vaste planning.

Caravan transport stacaravan

Caravan transport stacaravan en woonwagen

Ook vervoer van woonwagens is mogelijk, de lengte van rond 11 meter de breedte van 3 meter 60 en de gangbare hoogten zijn zonder probleem te vervoeren. Vraag informatie aan en al vrij snel zullen we uw vervoer kunnen realiseren, wel is het belangrijk dat je al de relevante informatie beschikbaar stelt. Naar aanleiding van deze info kan ik een idee krijgen van het transport, de laadplaats en de losplaats, natuurlijk zijn een paar foto’s een welkome aanvulling om het vervoer te beoordelen.

Caravan transport stacaravan en verzekering

De vervoerder heeft een verzekering voor het vervoer van dit speciale transport, ook de papieren en vergunningen voor dit vervoer kun je eventueel opvragen en in zien. Materialen die nodig zijn om de stacaravan en woonwagen vast te zetten, zijn bij de auto’s aanwezig. Het laden en lossen is door middel van een lier, belangrijk is dat de caravan in goede technische staat is. Zeker gebruikte stacaravans en woonwagens zijn meestal niet in de beste staat, de as of assen moeten in goede staat zijn en de banden behoren op de goede druk te staan. Verder moet de triangel of trekhaak en ook de onderkant, dus het chasis in goede staan verkeren, zodat het laden binnen een half uur voor elkaar is.

Caravan transport stacaravan en de prijs

Normaal gezien zijn de prijzen redelijk goed, vraag meer info en een richtprijs. Een aanvraag wordt alleen behandeld als je duidelijk enkele foto’s van de te vervoeren stacaravan of woonwagen, aangevuld met je naam, adres, plaats en telefoonnummer. Per omgaande ontvang je een richtprijs en kunnen we overleggen wat belangrijk en mogelijk is. Vraag ruim op voorhand de informatie en richtprijs op, het plannen heeft enige ruimte nodig. Laat altijd weten of je zelf aanwezig bent bij het laden en of bij het lossen, mocht dat niet lukken regel dan wel anderen die het laden en lossen kunnen opvangen, een stacaravan of woonwagen kun je namelijk niet op het trottoir achter laten.

Caravan transport stacaravan

Caravan transport stacaravan of mobiel vakantiehuisje kopen

Wil je een stacaravan of chalet kopen, zet je wensen in een mailtje, dan stuur ik je binnen twee dagen een aanbod wat past bij je wensen. Een stacaravan of mobiel vakantiehuisje kopen in Hongarije inclusief het vervoer tot op de plaats van bestemming.

23 thoughts on “Caravan transport stacaravan: Hongarije en meer

 1. Goededag,

  Ik ben op zoek naar een prijs voor de transport voor een ABI havanna bj 1998 3.60m x 8m van uit ijgelshoven NL (zuid Limburg) naar lommel B Wat zal dit voor een totaal prijs gaan worden? Mvg patrick kubben 

 2. Goeden avond ,ik wil een stacaravan kopen in Hongarije lijkt me goedkoper dan hier in Nederland ,het komt ook in Hongarije te staan heeft u eventueel adressen waar ik terecht kan ,gr Rieki.

 3. Hallo, wat kost het vervoer en plaatsen van een stacaravan (860 X 370) van Rijssen (Overijssel) naar Bullingen (België) ongeveer? Vast bedankt

 4. Ik zou graag een prijsindicatie hebben van het vervoer van een stacaravan 5 bij 10 meter + twee schuurtjes naar hongarij

  • Breedtes van 3 m en meer hebben extra begeleiding nodig, dus breedtes van 5 meter zeker. Dat geeft zeer hoge kosten. De vraag is ook of ik een vervoerder kan vinden voor deze aanvraag, dat betwijfel ik zeer. Als u al het bedrag van meer dan € 2500 gaat betalen. 5 meter is bijna ondoenlijk.

   Reply ↓

 5. Vraag voor transport van caravans een prijs op, kan normaal gezien wekelijks laden door heel de EU.

 6. Hallo. Ik wilde weten wat het ongeveer kost een stacaravan naar griekenland te vervoeren

 7. Beste , Graag een richtprijs om een stacaravan van ongeveer 8 meter op 3 a 3.5 meter te vervoeren van belgie (omgeving leuven) naar Tiszakeckske ( exacte locatie tiszajeno )Hongarije.
  Stacaravan moet nog aangekocht worden , zal dienen als tijdelijk verblijf tijdens de werken aan ons huis in Hongarije.
  met vriendelijke groeten , Ives

 8. Goedemiddag ik wil een stacaravan of chalet kopen en deze door u laten vervoeren naar of ergens anders in Hongarije nu vraag ik mij af wat voordeliger is , hier kopen of daar kopen en wat is een betrouwbaar bedrijf ?
  Aan wat voor prijs zou ik moeten denken aan alleen vervoer bv v noord Holland naar balatonmeer, lijkt me voordeliger daar te kopen maar idd geen idee waar ?

 9. Beste,
  Ik zou graag een prijsofferte willen voor een stacaravan van 9m op 3,60m te vervoeren van Antwerpen naar Kreta.

 10. Ik zou heel graag de kosten willen weten van een stacaravan vervoer van Nederland naar Hongarije Afmetingen zijn ongeveer 3,20 bij 10 meter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15